Ha Edwin,

We hebben een GEWELDIGE REIS gehad! De rechtstreekse vluchten met KLM was erg fijn!

Je had een mooie route voor ons uitgestippeld, 3 grote steden, 3 nationale parken, goede motels/hotels, het ontbijt was niet altijd om over naar huis te schrijven, maar geen klagen hoor, er was altijd brood, koffie en thee en that’s all we need!.

We hebben ontzettend veel gezien en gedaan.

En zeker ook gebruik gemaakt van een aantal tips zoals Mr. D’z (wat een heerlijke shakes, so delicious!), koffie bij Seligman Sundries (ontzettend leuk gesprek gehad met de eigenaren hoe ze daar zijn terecht gekomen, sowieso veel leuke mensen ontmoet, zowel Amerikanen als Nederlanders). We hebben ook overheerlijk gegeten bij Casey’s Steak & Barbecue (super aardige bediening!).

Het road book was als het ware onze “bijbel”, echt handig, met alle highlights, ook wat adressen betreft. Fijn om de algemene informatie in het kort bij elkaar te hebben en uitleg over de soorten wegen, etc. Het enige waar we een enkele keer tegen aanliepen was als we vertrokken vanuit een hotel om de juiste richting te vinden. Je moet natuurlijk heel goed alert zijn op noord, zuid, oost en west. Maar met de aangeschafte kaart (goede tip!) en navigatie is het goed gekomen. Dus dat had wat ons betreft net iets uitgebreider gekund.

Namens de hele familie: Je hebt het allemaal zeer goed geregeld, wij zijn erg tevreden, onze complimenten! We zullen je zeker aanbevelen bij anderen en bij een volgende reis naar USA weten we je zeker weer te vinden. Dank je wel Edwin!

Esther BasgietCalifornie 2018

Wij vonden de bars en restaurants rond French street in New Orleans de beste plek om te eten en  goede muziek te horen (Spotted Cat, Snug Harbour etc). Geweldig Sfeervol Hotel St Pierre  trouwens. Een dag fietsen gehuurd, echt een aanrader om de omgeving te verkennen en de wat duurdere buurten aan de Westkant te bekijken. Hele trip in de auto gebruik gemaakt van app Maps.me. Gratis te downloaden en werkt onderweg op Iphone/ipad met GPS dus WIFI  niet nodig onderweg. Aanrader.

Bijzonder leuke trip in de moerrassen met Billy Gaston. Je moest de groeten van hem hebben. Hij is je erg dankbaar voor de klandizie. Natuurlijk ook plantage bezocht. In Natchez fantastisch avond gehad in Monmouth plantation (eindelijk weer eens goed eten en mooie wijn, edoch niet goedkoop natuurlijk )  met een vader en zoon uit de muziekwereld die ons in de lobby een uur lang  trakteerden op een prive country optreden (gitaar, mandoline en zang).

BB King museum bezocht, Morgan Freemans bluesclub (hij was er helaas niet zelf). Blues museum. Tallahatchie-flats. Heel bijzonder. Lusco goed eten inderdaad (crabs). Memphis Graceland. Wat een prachtig hotel!  Elvis vergoddelijkt. Zeer amerikaans, bizar ,moet je natuurlijk geweest zijn.  Beale street: met uber taxi is de prijs 12 dollar van Hotel naar Beale street. Uber is aanrader, ook voor Nashville. Tupelo. Ach ja moet natuurlijk ook als je daar in de buurt bent.

Al met al prachtige reis die misschien wat overladen was voor de tijd die we hadden. Maar we hebben enorm genoten. Kleine 1000 foto’s en video’s gemaakt.

Ik hoop dat je er wat aan hebt en wie weet kom ik nog eens bij je terug. Contact met jou  heel goed bevallen!

Vr Gr

Foort Burgerreis New Orleans Atlanta 2018

Beste Edwin,

Wij zijn weer terug van een fantastische reis. Veel onvergetelijke indrukken zijn natuurlijk op de gevoelige plaat vastgelegd, maar dat is slechts een deel. Je moet de grootsheid, weidsheid van het landschap toch zelf beleven.

Jouw voorstel heeft aan al onze verwachtingen voldaan.

De huurauto ( een KIA Sorento) en de keuze en ligging van de accommodaties: uitstekend!

Hoewel de waan van de dag zich al weer een beetje van ons meester maakt, genieten stilletjes door en bekijken we de ruim 800 foto’s.

Nogmaals dank!

Gerard en Clemmy BulthuisAmerika-Canada reis, juni 2018

Hoi Edwin.

Het zit erop en het was erg leuk en mooi. Vooral monument Valley en de highway 112 vonden we erg spectaculair. ( zo ook bryce canyon en las Vegas). Bedankt dat alles perfect geregeld was. Vooral de laatste hotels waren aangename verrassingen.  Tip: Wij hebben een america beautiful pass genomen voor de parken.. Dat scheelt best wat geld. Met 3 parken heb je hem er uit.

Verder hebben we een hele goede vakantie achter de rug. Als we ooit nog een keer die kant opgaan komen we zeker bij je terug.

Familie de BlockFour Corners juli 2018

Hi Edwin,

We willen je in de eerste plaats enorm bedanken voor jouw bijdrage aan een onvergetelijke vakantie.
Laks Tahoe is uitstekend bevallen. We konden op deze manier toch nog even twee dagen uitrusten in de zon na alle indrukken van de weken ervoor. De locatie van het hotel was uitstekend in South Lake Tahoe, het hotel was prima. Al met al heb je ons in dit geval goed uit de brand geholpen ( bijna letterlijk) met een goed gekozen en geregeld alternatief.
Het roadbook voldeed aan al onze wensen. We hebben jouw suggesties vaak opgevolgd en ze waren de moeite meer dan waard. Vooraf hebben we zelf het roadbook nog wat aangevuld met hotel info, restaurant suggesties, activiteiten die we zelf al hadden gepland en dergelijke. Dat was makkelijk in te passen in het document zelf.
De stops waren goed gepland, de dagelijkse afstanden prima te doen. Er zat ook voldoende speelruimte in om bijvoorbeeld middags uit te rusten en de volgende ochtend een park in te gaan of anders om.
In elk geval heel erg bedankt voor al het voorbereidende werk en het feit dat we toen door de brand in Yosemite plotseling een gewijzigd moest worden, je zo snel een meer dan uitstekend alternatief hebt geregeld.
Erica en Berry EversCalifornie, augustus 2018

Beste Edwin, we hebben de reis gemaakt van Detroit naar new Orleans. We hebben een super reis gehad, aan de hand van het road book, de garmin navigatie en onze eigen ideeën onze weg van noord naar zuid gezocht en gevonden.  Helemaal happy met de mustang cabrio. We hebben  twee weken zonder dak rond gereden. TOP. Accommodaties waren heel verschillend wat wij heel leuk hebben gevonden.

Tijco BroekhuizenDetroit - New Orleans, augustus 2018

Hoi Edwin,

We hebben echt een fantastische reis gehad. Dank voor al je inspanningen, die dit mogelijk hebben gemaakt. We hebben genoten van de overvloed aan live muziek (ik heb geen slechte muzikant gehoord) en de andere activiteiten en ervaringen. Het was een reis waar we heel veel indrukken hebben opgedaan, die deels nog moeten indalen. Verhalen die je tevoren hebt gelezen en foto’s die je hebt bekeken, zeggen ons nu zoveel meer en ik word dan nieuwsgierig naar de achtergronden.Hoe aardig en behulpzaam de Amerikanen zijn in ieder geval tegenover toeristen.

Tip voor Memphis: parkeren op het terrein van ziekenhuizen e.d. is toegestaan en kost weinig. Wat betreft Natchez: Under the Hill was inderdaad erg leuk en ’s avonds de enige bar waar livemuziek was. Het Roadbook was een goede leidraad.

Tot zover, nogmaals bedankt.

Hartelijke groet

Edwin en Ingridreis Chicago - New Orleans 2018

Hallo Edwin,

Onze reis is goed gegaan, op het ongeluk van de auto na geen problemen meer gehad.
De uitleg via de road book ging prima. Ook je advies om een koeltas te kopen werkte goed wij hadden flesjes bevroren water als koelelementen. Sommige dingen hebben we onderweg nog extra gedaan zoals een rode zandvlakte bezocht en fiesten gehuurd is San Francisco en nog wat kleine bezichtigingen.
We willen je bedanken voor deze vakantie.
Familie van den HoogenLos Angeles-Grand Canyon-Las Vegas-San Francisco, juli 2018

Hoi Edwin,

Even een berichtje uit de States om te laten weten dat het echt waanzinnig mooi is. Maar dat wist je natuurlijk al.

Afgezien van een mudslide op de weg (we moesten 3 uur wachten tot ie opgeruimd was) gaat alles voorspoedig en is het allemaal perfect geregeld.

We houden je roadbook aan als leidraad en dat bevalt prima.

Noelle De BlockFour Corners reis, juli 2018

Hoi Edwin,

Ja toch wel last gehad van jetlag. Inmiddels zijn we weer aan het werk. Het was een geweldige reis mede door jouw roadbook. Heel nuttig.

Edwin, bedankt en wie weet tot ziens op onze volgende vakantie in USA.

Hans en Aja Kouwenhoven reis Detroit – New Orleans 2018

Beste Edwin,

We hebben de reis tot een goed einde gebracht en genoten van een prachtige vakantie. Canada is een indrukwekkende land. Alles was goed geregeld. De minste ervaring hadden we met Quality Inn in Seattle, voornamelijk vanwege de (erg) lawaaiige voorkant waar we sliepen. Een goede kamer met goede bedden maar buiten dat een enigszins uitgewoonde tent. Voor de rest (erg) goede locaties met name Black Rock in Ucluelet. Vancouver (prachtig!) vraagt beslist om meer dan een enkele dag ………. .

Routeplan top.

Laat weten als je meer informatie wilt hebben, bijvoorbeeld ervaringen met hotels (die overigens goed was).

We maken graag nog eens van je diensten gebruik,

Hans CusellSeattle - Canada - Seattle 2018

Beste Edwin van Delden,

Met Pinksteren zijn wij na een US reis van 3 weken terug in Nederland. Wij zijn nog vol van de Route 66 die we hebben gevolgd. Wij hebben hem gereden met een Dodge Journey. Slapen en ontbijt in de motels, verder iedere dag genieten.

5 Dagen doorgebracht in Flagstaff om van daaruit tochten te maken. Ook het huren van een Harley hoorde daarbij.

Bedankt voor je tips en enthousiasme.

Jan, Gerda en Sanne van HollandRoute 66, 2018

Beste Edwin,

We hebben een prachtige reis gehad ! Het was geweldig, veel meer natuurschoon en vooral zo afwisselend dan we verwacht hadden!. We zijn nu druk bezig met de foto’s ordenen om er een boek van te maken. Daarna zullen we je een mail sturen met onze ervaringen en wat tips en aanbevelingen.

Truus en AntonReis Utah, zuid Dakota, Wyoming en Colorado 2018

Hallo Edwin,
We hebben een fantastische reis gemaakt die in alle opzichten geslaagd is.
Wat het roadbook betreft: op wat kleine tekstuele foutjes zou ik er niet veel aan veranderen op het volgende na. Bij Antelope Canyon moet je er rekening mee houden dat de tours om 16:30 uur stoppen en dat de mooiste tijd tussen 12:00 en 12:30 is vanwege de lichtval. Verder is reserveren ( liefst meerdere dagen van te voren) noodzakelijk.

Kortom, we hebben een prima vakantie gehad, mede dankzij jullie.

Frans en Elly van RietNevada, Utah en Arizona, oktober 2017

Via de Amerika beurs in november 2016 in contact gekomen met Travel2America. Dit zijn enthousiaste mensen die een reis op maat voor je kunnen organiseren. Al onze wensen zijn uitgevoerd en met het Road Book dat door hen gemaakt wordt krijg je extra inspiratie. Ze weten waar ze over praten omdat ze zelf bekend zijn in Amerika. Wij hebben een fantastische reis gemaakt in september 2017! Van Arizona naar Colorado en eindigen in Idaho. Het was een zorgenloze vakantie en Travel2America is beslist een partij waar je met een gerust hart kunt boeken!

Jacqueline en JoostVan Arizona naar Idaho

We hebben een fantastische vakantie gehad. Binnen de tijd die we hadden was er, met hindsight, weinig voor verbetering vatbaar. We hebben veel gezien zonder als gekken rond te razen. Hoogtepunten: David Copperfield in Las Vegas, Bryce Canyon amfitheater hike, Monument Valley (tribal parc), Antilope Canyon in Page, Shoshone point in Grand Canyon bij (bijna) zonsondergang. We hadden graag een dagje langer in Zion, in Bryce en in Grand Canyon doorgebracht.
De roadbook was nuttig. De dagtrip naar Page vanuit Kayenta hadden we misschien anders niet ondernomen.

De geboekte motels en auto waren een goede keuze voor ons gezin. Het laatste hotel (Stratosphere) zouden we niet opnieuw kiezen (iets te ver van de Strip en iets mindere buurt).

Kortom: een aanrader.

Familie Lejeune

We hebben een prachtige vakantie gehad en de route was helemaal naar onze wens. De hotels waren prima. Vooral de cabins in Yellowstone en Jasper. En bijzonder vonden we het hotel Kandahar Lodge: mooi gezellig hotel met mooie kamers. Wat betreft het routeboek: de beschrijvingen zouden wat ons betreft hier en daar wat uitgebreider mogen. Soms was het wel even zoeken welke route je precies bedoelde. Maar we zijn er wel elke keer uitgekomen. Maar nu terug naar de reis: het was een prachtige reis.

Joke en Ad van Oortvier weken noordwest Amerika en Canada

Enorme jetlag maar we hebben een fantastische reis gehad, wat een belevingen, indrukken en nog zo veel meer! We hebben veel van je tips kunnen doen, leuke mensen ontmoet en meer. Sommige dingen hebben we moeten skippen vanwege tijd(gebrek) maar andere dingen kregen we er weer onverwacht bij op ons pad. Slapen hebben we bijna niet gedaan waardoor we voor 3 weken avontuur in 2 weken hebben beleefd. Als kers op de taart hebben we een helikoptervlucht boven de Grand Canyon gedaan, overweldigend! En op de laatste avond zijn Helma en ik in een vrijeval van de Stratosphere toren gesprongen, wat een kick is dat!!!

Allemaal vonden we het een geweldige reis en wat hebben we een mooie dingen gezien.

Dank voor al het regelen en het super toffe roadbook.

Astra van den BorVan San Francisco naar Las Vegas, september 2017

Hierbij willen we je bedanken voor de prachtige en zeer geslaagde reis. We vonden het zeer geslaagd, hebben veel gezien en de locaties waar wij verbleven waren perfect. Ik zal deze reis dan ook bij iedereen aanbevelen.

Louisa en John van LaarFour Corners reis

Reis en boek zijn prima bevallen. Roadbook moet hier en daar nog wat geüpdatet en bijgewerkt worden (restaurants gesloten en hier en daar wat onduidelijkheden in de beschrijvingen). Voor de rest prima gids en veel aan gehad. Heel veel tijd mee bespaard.

Cees OostromMuziekreis 2017

Alle eerst even bedanken voor de organisatie, alles super geregeld. We hebben veel mee mooie dingen mee gemaakt , je hoort nog meer van ons.

Frank ten BergeNoordelijke Rockies

We  hebben een PERFECTE vakantie gehad. Veel gereden en alles gezien/gedaan wat we van te voren gepland hadden. (2561 mijl)

In ieder geval heel erg bedankt dat je deze reis, op korte termijn, voor ons hebt kunnen regelen.

Sjaak en Bob van OOstenL.A. - Las Vegas

We zijn aan gekomen in Moab en hebben net gegeten en gedronken in de Brewery Heerlijk gegeten en gedronken! Het is de laatste dagen erg warm om te rijden 40 graden plus maar morgen gaan we richting Aspen daar is het koeler naar wat we hebben gehoord

Ik wilde alleen maar even dit je vertellen tot zover is alles goed door jullie geregeld. Onze dank hier voor, als we thuis zijn bel ik je nog wel.

Rob en LoekFour Corners reis

Zoals belooft een kort verslag van onze reis.

In 1 woord: Fantastisch !! Het was ,voor ons, een indrukwekkende en avontuurlijke reis. Super veel gezien en meegemaakt. We hebben alleen maar aardige ,vriendelijke en erg behulpzame Amerikanen ontmoet. Overal waar je komt wordt je aangesproken, willen ze je helpen en hebben ze tips.

Het roadbook hebben we grotendeels gevolgd. Alleen sommige stukken vonden we te mooi om alleen maar door heen te rijden. Bv Yellowstone park hebben we een volle dag aan besteed ( Upper& lower Fals, Mammoth Hot Springs, Old Faithful). Het rijden op de motor is goed bevallen, je beleeft de omgeving toch anders dan in een auto. Het is wel opletten met het overstekende wild, erg veel reeën/herten gezien zowel levend als doodgereden langs de weg. Gelukkig hebben we zelf niets geraakt ( zelfs geen buffels). 

We hebben al met al 1 volle dag regen gehad maar dat levert ook wel weer leuke situaties op. Als je zeiknat in een klein plaatsje (White bird) aankomt en je via via in een mooi appartement terecht komt. Hierna wordt je doorverwezen naar de plaatselijke “pizzaria” ( Best pizza in town). Er wordt geadviseerd om te wachten in de plaatselijke Bar (waar de pizza wordt gebracht) voor je het weet zit je de hele avond in de Bar bij de locals, erg leuk.

Het was een super reis die we niet makkelijk zullen vergeten.

Henk en Betsie MolendijkNoordelijke Rockies

Uiteraard ben ik ook bij de andere amerika aanbieders 
geweest. Maar Edwin sprong er dik bovenuit v.w.b. vriendelijkheid, begreep wat 
klant wilde en sprong daar enthousiast op in.

Het was een bijzondere en imponerende reis. Het onverwachte kwam je tegen. We hebben ontzettend genoten. Vooral van de Rocky Mountains, Grand Canyon, Bryce, Sequoia National Forest, en nog zoveel meer. De motels waren uitstekend. Het ontbijt in de motels was af en toe niet om over naar huis te schrijven, Maar de ontbijtjes in Oscar’s Cafe in Durango en Macey’s in Flagstaff waren uitstekend en dat voor erg
weinig. Gemiddels $ 12,00. Erg goed. Het was allemaal perfect geregeld. Ook toen we een motorpech hadden is dit vlot en zonder problemen
opgelost. Binnen no time kregen we een andere machine mee.Las Vegas, San Francisco en Los Angelos zijn geweldige grote steden met rondom ontzettend brede
autowegen waar je zonder problemen kunt rijden.

Wij willen je hartelijk danken voor je inzet, bijstand, reservering en meedenken. Nogmaals het was FANTASTISCH, OVERWELDIGEND en BIJZONDERE ERVARING. Wij gaan zeer zeker nog een keer terug (waarschijnlijk wel vaker) en we zullen dan graag
weer een beroep op je willen doen.

Gerrit VerhoefVan de Rockies naar de Pacific Ocean

Het is een onvergetelijke reis geworden. We hebben lekker kunnen toeren op een echte Amerikaanse Hardley in een uitgestrekt landschap. Iedere dag stond weer een nieuw uitzicht op het programma.

Familie VerdonschotViva Las Vegas

De reis was goed verlopen. We hebben goed weer gehad en altijd met droog weer kunnen rijden. De reis had aan onze verwachting voldaan. De motoren deden het goed. We hadden een keer een probleempje gehad, omdat de lampen van een motor de hele nacht aan heeft gestaan. Dus toen we de volgende dag extra vroeg wilden vertrekken, kwamen we van een koude kermis terecht. Maar geen probleem, een aardige Amerikaan had ons geholpen met startkabels, nadat we de zadel van de motor hadden afgehaald. Maar al met al, hebben wij met z’n drieen een geweldige vakantie gehad.

Errol LissoneFour Corners reis

Het was een machtig mooie reis. Veel indrukken opgedaan, veel gezien, ook heeeeel veeeeel gereden,nl: 4500km. Gelukkig hebben de Harley’s fantastisch grote zadelpannen en dat geeft absoluut geen zadelpijn. Het is net of je thuis in de luie stoel TV kijkt, zo makkelijk. Je ziet zoveel dat het moeilijk is om aan te geven wat nu de meeste indruk gaf. Yellowstone met zijn bizons, het bordje 99 mile slingerweg of dat typisch Amerikaanse cowboystadje ( alleen John Wayne ontbrak er nog). Ook een gravelweggetje, wat uiteindelijk een weg van 30 of 40 mijl was, zal me heugen. Het mega calorie rijke ontbijt en de vette steaks waren ook niet verkeerd. We hebben veel gezien, maar nog veel meer niet gezien. We gingen om hele dagen motor te rijden en dat is prima gelukt.

De reis zelf was prima geregeld, en dat we bij vertrek met een andere vlucht mee konden heeft ons zeer veel tijd gescheeld. Dat was super geregeld.

Gerard StamsnijderNoordelijke Rockies

Het was een fantastische vakantie! Hoe mooi kan het zijn.Het is eigenlijk teveel om op te noemen, je moet gewoon verwerken wat je allemaal hebt gezien, je vergeet soms dingen door alle indrukken. We hebben zelfs een heuse bruine babybeer gezien in Canada, een kudde wilde trekkende buffels en natuurlijk nog ander wild. Ook al gezegd dat we met de helikopter boven de rockies gevlogen hebben?? We hebben nog wat extra dingen meegepikt in de route. Al met al een geweldige vakantie!

Johan, Petra, Aron en HannekeNoordelijke Rockies

Hallo Edwin,
Wij hebben veel plezier in de USA , cowboy boots zijn in de pocket.We hebben inderdaad nog kunnen boeken in the Tallahatchie flats, huisje Ashland, geweldig , op de porch gezeten met een biertje , wel veel muggenbulten gekregen haha , de dag erna room 1 geboekt in The Mark Twain Guesthouse en nu slapen we in het Plantagebuurt Nottaway ergens tussen lafayette en New Orleans. Bedankt voor je snelle reactie !

Kees en Ingrid PenningsMuziek reis

Hierbij willen wij, Ron en ik, jullie hartelijk danken voor alle goede zorgen omtrent onze vakantie in Amerika. Mede door jullie fantastische begeleiding en het uitgebreide roadbook beleefden wij een onvergetelijke tijd in Amerika. Van jullie kant was alles tot in de puntjes geregeld. Zoals jij, Edwin al aangaf staan jullie open voor kritiek en suggesties voor toekomstige klanten.   Wij zullen zeker altijd jullie naam noemen als het gaat om een trip naar Amerika te willen organiseren.

Nogmaals heel erg bedankt voor alles.

Bij Eagle rider was ook alles ok!!

Jurgen MullerFour Corners reis

Hier even een berichtje vanuit Flagstaff Arizona, morgen gaan we door naar Las Vegas.  Tot nu toe is onze reis fantastisch , geweldige motoren, en een mooie route.  Elke dag staan we op met een stralend blauwe lucht, en tot een uur of vier mooi zomerweer.  Kortom, we genieten.  Nog een week te gaan, we hebben er zin in!!

Rene en WilmaLas Vegas reis

Helemaal top geweest. Moet even bijkomen. We mailen binnenkort enkele foto’s.

Bedankt voor je hulp, we zijn heel tevreden!

Esther en BepViva Las Vegas

Beste Edwin,

– Geweldig!

Mount Evans, 0 graden, Las Vegas 40 graden,bergen, vlaktes , haarspelden, maar ook 160 kilometer rechtuit over een lege , stille weg, 100 km. Route 66, Prairies, van alles hebben we gezien en vooral beleefd…..In totaal 4200 km. gereden.

Harry van ZijlFour Corners reis

Beste Edwin, Wat een geweldig avontuur, heel indrukwekkend al die parken, de ene na de andere canyon, ieder met zijn eigen karakter. En, gelukkig op het laatst, het toetje: de Colorado River en Aspen / Independence Pass : Fabeltastisch!!! Ik denk nog vaak terug aan die onvergetelijke FCMC. Ik heb soms nog het gevoel of ik morgen weer verder ga toeren door het onbegrensde land. Zelfs s’nachts zit ik nog regelmatig op de Harley. Het was schitterend.

Arie HubersFour Corners reis

geweldige vakantie.motoren heel gebleven.veel gezien en zandstorm was wel heftig.

Ron KnipselsFour Corners reis