Beste Edwin,

We hebben een fantastische reis achter de rug. Alles naar wens en we komen langzaam bij van de vele indrukken van het diepe Zuiden. De steden Nashville, Memphis en New Orleans met hun bruisende muziek naast de geschiedenis, die werd geschreven in de strijd tussen Noord en Zuid en de immer voortdurende aandacht voor de Civils Rights.
Het roadboek heeft ons prima geholpen om onze weg te vinden. Ook de veelheid aan tips en suggesties waren ruimschoots, waarbij het gezien de beperkte tijd die voorhanden was, soms moeilijk was een keuze te maken.
Vriendelijke groet,
Gerard en Clemmy BulthuisDeep South September 2019
Hoi Edwin,
Wij we hebben een super tijd gehad in de USA. Zoveel te zien en te beleven, niet te bevatten. De hotels waren allemaal prima. We hebben zelfs nog vaker ontbijt gekregen dan verwacht, maar dat is nooit een probleem natuurlijk.
De routes waren mooi om te rijden.
Heel erg bedankt voor de organisatie en het roadbook en wie weet tot een volgende keer. We hebben nog lang niet alles gezien in de USA.
Groetjes
Familie TijssenZuidwest Amerika september 2019
Hi Edwin,
Wij hebben geweldig genoten van de reis.

We hebben de reis eigenlijk geheel volgens het roadbook gedaan. Ook de aanvullende gegevens en informatie waren naar wens. We hebben bijna alle tips uit het roadbook gevolgd: van het Strater hotel, tot Eric’s bakery, van Oscar’s ontbijt tot Bodie. Ook hebben we alle tips en parken met de geadviseerde wegen gevolgd. Dit alles maakte het tot een waardevolle reis. Na het ontbijt vertrokken we en eind van de middag kwamen we weer tevreden ergens aan.
We zijn zodanig tevreden dat we zeker weer op deze wijze naar de USA gaan, misschien samen nog een op maat gemaakt route, wie zal het zeggen. Dank nog voor alles
Nico van PuttenRoute Denver - San Francisco, september 2019
Goede morgen Edwin,
We hebben een heel mooie reis gehad met  ontzettend  mooi en afwisselend landschap en prachtige  natuur.
Dit hadden wij niet verwacht. Nu alles weer op orde is gaan we de reis weer even evalueren want je ziet en doet in die 30 dagen toch behoorlijk wat en dat ben je nu toch een beetje vergeten of je haalt het door elkaar.
Al met al hebben we erg genoten!
Bedankt Edwin.
Met vriendelijke groet,
Dick & Tineke Visscher.Great American West, September 2020 vanuit Chicago

Hey Edwin

Super bedankt voor deze gigantische reis. Wat een belevenis. Elke keer als we de foto’s zien willen we terug.
Alles was ook heel erg goed geregeld. De vlucht, huur auto en de hotels. We hebben alle Hardrock café’s en hotels bezocht die op de route lagen.  Kan er weer 8 van mijn lijst afstrepen. Missie geslaagd dus.
Het roadbook was echt een aanvulling. Sommige stops waren echt de moeite waard en vooral de detour door the valley of fire  was gaaf.  Een tip voor je roadbook: vlakbij Santa Barbara heb je een restaurant dat heet Cold Spring Tavern.  Echt geweldig.  Een oude Tavern waar vroeger de postkoetsen stopte. Ons hoogtepunt was toch wel om ‘s ochtend vroeg bij zonsopgang op een paard door Bryce canyon te rijden.
Dit was echt een geweldige reis en een ervaring voor het leven.

Als we nog een keer gaan dan zeker via Travel2America .

Michel en MariëtteRoute langs diverse Hard Rock Hotels in zuidwest Amerika, september 2019

Beste Edwin,

Bij deze willen wij je bedanken voor je geleverde  en goed georganiseerde Road trip door Amerika.
Wij hebben ervan genoten.
Groet
Mariëtte en Leo van der LuytMuziekreis september 2019

Hallo Edwin,

Allereerst willen we melden, dat we een geweldige reis hebben gehad, toen we eenmaal waren vertrokken uit Las Vegas.
We hebben erg veel gezien en veel foto’s gemaakt.
Dan een aantal ervaringen over de reis zelf, die misschien ook van nut kunnen zijn voor de mensen, die nog gaan:
Mensen moeten echt checken of hun creditcard werkt. We hebben Nederlanders gesproken, die hun huurauto niet mee kregen, omdat hun creditcard niet werkte.
Williams: Naast de bank bij een jachtwinkel de eerste ATM waar we contant geld konden pinnen.
Grand Canyon-Page: Als je van een biertje, wijntje  houdt, moet je dit wel van tevoren kopen. In het Navajo gebied is geen alcohol te koop.
Bezoek Page-Antilope canyon: Ondanks dat de tours volgens de borden vol zitten toch even navragen bij het loket. Wij konden om 16.00 uur gewoon mee naar de upper Antilope.
Bryce-Springdale: gewoon de bus pakken bij het hotel in Springdale en dan verder de kloof in.
Springdale-Las Vegas: Het is zeer de moeite waard om de detour te nemen naar het Valley of fire state park
We wensen iedereen, die nog gaat een heel mooie reis toe.
Gerrit en Marianne van EerdenRondje Las Vegas, mei 2019

Hoi Edwin,

Allereerst bedankt voor de prachtige reis die we mede door jou toedoen hebben kunnen maken.

Je road book is prima bevallen en hebben we bijna helemaal gebruikt. Ook jij aanbeveling voor een tussenstop in Torrey is prima bevallen, de lange weg vervolgens door naar Moab is een aanrader.

Kortom we hebben een heerlijke reis gehad met veel om op terug te kijken.

Nogmaals bedankt, en wie weet tot de volgende x,

Groeten

Familie OverwaterZuidwest Amerika, juli 2019

Ha Edwin,

We hebben het echt heerlijk gehad. Een mooi roadbook waar we naast internet met maps.me veel aan hebben gehad. Het was wel een sneltreintour maar daar had je ons voor gewaarschuwd dus waren we op voorbereid. Maar voor de 10 dagen veel gezien, zowel qua steden als qua landschap.
In San Francisco nog leuke tip voor om de hoek bij het Park hotel voor ontbijt: The Grove
Verder geweldig landschap, superauto (hoewel we mazzel hadden want we konden er zelf 1 uitkiezen en er stond nog 1 cabrio Chevrolet, anders was het een kever of een mini cabrio geworden en dat was toch echt wel anders dan de Mustang Cabrio die ons in vooruitzicht gesteld was). Dus misschien tip voor volgende keer om dan toch wel keuze van de klant iets meer vast te laten leggen.
Ook de helikoptervlucht was meer dan geweldig. En fijn dat je zo snel bereikbaar was onderweg bij een vraag.
Dus al met al een dikke 9 en fijne reis gehad via jou en je collega’s.
Dank!
Birgitta en BrentZuidwest Amerika mei 2019
Beste Edwin,
“Of het nu je eerste kennismaking met Amerika is of je tiende, deze trip staat bol van dingen die je moet hebben gezien”  schreef jij vorig najaar in de Autoweek.
Nou het wàs onze tiende keer Amerika en het is niets teveel gezegd: wat een fantastische reis!
Het land, de hotels, de Mustang ( ik zou hem hier niet willen hebben, maar voor zo’n trip de ideale auto) alles klopte gewoon, inclusief je beschrijvingen in het Roadbook.
Een vakantie om nog lang aan terug te denken en een aanrader voor iedereen die Amerika wil ontdekken.
Zoals al gezegd: ook de hotels in al hun verscheidenheid waren prima en dat kan ook gezegd worden van de al dan niet aangeraden eetgelegenheden.
Toch nog een paar kleine opmerkingen:
Wij kwamen er pas ter plekke achter, dat grote delen van Zion National Park alleen met de excursiebus te bereiken is en niet met de eigen auto. Toen was het al te laat om nog iets te kunnen boeken. Wellicht kun je hier in het Roadbook iets over melden.
Goulding’s Lodge (wat een fantastische locatie!) ligt midden in het Navajo-reservaat en dat was volgens het personeel van het restaurant de reden, dat er geen alcohol geschonken mocht worden. Wij kunnen ons niet herinneren ooit een restaurant tijdens onze vakantie bezocht te hebben zonder bijpassend glaasje wijn (of biertje vooraf). Wellicht ook goed om dit te melden, zodat reizigers eventueel zelf wat kunnen kopen voor op de kamer.
Ondanks het feit, dat de Mustang van alle gemakken voorzien was (“fully loaded”), is een navigatiesysteem niet standaard aanwezig maar een dure optie. De door Alamo voorgestelde koppeling van de eigen smart phone aan het systeem was voor ons gezien de giga internetkosten in de USA ook geen optie, dus maar gewoon ouderwets de kaart gebruikt. Niks mis mee, nooit fout gereden. Alleen de exacte locatie van de hotels, was in een aantal gevallen best lastig (Flagstaff, Williams en Las Vegas). Wellicht kan in het Roadbook ook een iets nauwkeuriger omschrijving van de locatie dan wel afslag van de Interstate (Las Vegas) gemeld worden.
Je ziet : slechts wat tips en zeker geen kritiek. Alles was verder prima geregeld!
Hopelijk kun je wat met onze opmerkingen en wij zullen in ieder geval Travel2America aanbevelen aan mensen in onze omgeving die overwegen naar Amerika te gaan.
Succes met zaken en wellicht tot een volgende keer!
Met vriendelijke groet,
Fred en Mariska VerspeekAutoWeek Lezersreis mei 2019

Goedemiddag Edwin,

Jouw road book heeft ervoor gezorgd dat we een prachtige reis hebben gemaakt, dank daarvoor. A.h.v. jouw road book (en Google) zijn we onze voorbereidingen gaan treffen. Wat willen we zien,waar is de supermarkt, waar willen we gaan eten, welke trails willen we lopen enz. Bijna alle locaties hebben we vooraf in de gehuurde TomTom gezet. In onze beleving is het huren van een TomTom een must. En ons advies naar anderen zou zijn “ga niet op pad met gedownloade kaarten of navigatie apps”

Algemeen;

  • De door jou voorgestelde routes zijn mooi en behoeven geen aanpassingen.
  • Misschien zou je kunnen vermelden dat het parkeren in de grote steden erg/verschrikkelijk duur is. Men
    kan daar dan rekening mee houden. Conclusie;

We hebben een verschrikkelijk mooie reis door Zuid-West Amerika gemaakt welke mede door jouw inspanningen mogelijk is gemaakt en willen je hier hartelijk voor danken.Het was onze eerste reis naar Amerika en willen nu al graag terug, Amerika is voor ons een fijn vakantie land waar niet één vooroordeel die we vooraf hadden gehoord over Amerikanen is waar gemaakt.

Het feit is dat wanneer we in de toekomst weer naar Amerika gaan we ten alle tijden dit gaan doen met tussenkomst van
Travel2America.

Hans en Monique BakkerVan Denver naar San Francisco/Los Angeles en San Diego, april/mei 2019
Hoi Edwin,
We zijn dinsdagmiddag teruggekomen uit New York en zijn inmiddels weer een beetje bijgekomen van de jetlag.
De reis was ontzettend mooi en we hebben er enorm van genoten. Het road book heeft ons op veel mooie plekken gebracht en we hebben het echt dagelijks geraadpleegd om onze reis uit te stippelen! Ik denk dat we zo ook zeker plekken hebben gezien waar we anders zo voorbij waren gereden.
We hebben zeker nog wat tips en punten voor andere reizigers die we met je willen delen. We weten niet meer precies alles maar het volgende kwam in ons op:
  • In San Francisco is de parkeergarage (Anchorage square parking) een stuk duurder geworden dan in de omschrijving staat. Wij waren al 6 dollar kwijt voor een kwartiertje en zijn snel ergens anders heen gereden. Op de hoek ernaast is echter een parkeerterrein waar je voor 10 dollar per dag kan staan als je voor 10 uur in de ochtend al daar parkeert. Daarna aankomen kan ook dan is het maximaal 36 dollar per dag. Misschien beter om deze voortaan aan te bevelen.
  • In Carmel by the Sea hebben we bij een heel leuk en betaalbaar restaurant gezeten: Threehouse Cafe echt een aanrader vonden wij zelf
  • Voor de tour naar Antelope Canyon zou ik misschien nog extra adviseren om vooral oude kleding aan te trekken. Wij werden in een open jeep erheen gereden en alles is nog rood van het zand wat we onderweg over ons heen kregen!
Wat misschien nog wel aan te raden is om een GPS upgrade te nemen. Wij hadden de wat luxere versie met Wifi, dit was onderweg echt ideaal en we konden met deze GPS ook maximaal 60 minuten per dag bellen zelfs naar het buitenland!
Bedankt voor het road book en wie weet gaan we nog wel een keertje naar de USA er is nog genoeg te ontdekken 😉
Jolanda en Jurriaanzuidwest Amerika mei 2019

Heren, fantastische vakantie gehad.

Alles prima georganiseerd, kan niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn en dit door zullen vertellen!

Met vriendelijke groet,

familie Mulderzuidwest Amerika juli/augustus 2019

Edwin,

Alles was echt top geregeld. Alle hotels en vluchten, alles ging soepel. Ook geen vertragingen met vluchten, niet dat jullie daar iets aan kunnen doen maar wel mooi meegenomen.

Route boek zat ook top in elkaar, alles goed kunnen vinden.

Enige wat wij op te merken hebben gaat over parkeer kosten in de grote steden. In Las Vegas, San Francisco, Los Angeles en op Maui moet je betalen om bij het hotel te kunnen parkeren.

Bedankt voor al jullie inspanningen voor deze geweldige reis.

Erwin LemsYellowstone - Zuidwest en Hawaii, juni 2019

Dag Edwin,

Jazeker, wij zijn weer helemaal goed thuis gekomen, en ik zit nog echt wel met een jetlag, maar het was het waard. Alles is naar wens gegaan en we hebben je routeboek met tips goed gevolgd.

We hebben een super trip gehad en veel gezien en ruim 6000 km. gereden. Echt genoten en nu inmiddels weer aan het werk.

Hartelijke groet,

Rob en Mariët ArendsZuidwest Amerika mei 2019
Hi Edwin,
We hebben een geweldige vakantie gehad. Roadbook was een goede leidraad, mooie route en stops op de juiste plek.
Een tip kunnen we misschien toevoegen, dat is Big John’s in Page. Geweldig restaurant waar je aan lange tafels buiten kunt zitten. Sfeer zit er snel in met de plaatselijke band hoewel ik niet weet of die iedere avond van de week spelen.
Rene Haver en Erik NabuursAutoweek Lezersreis rondje Las Vegas, mei 2019

Dag Edwin,

We zijn weer terug van een geweldige reis langs de Route 66. Dank voor je Road book. Het heeft ons onderweg geweldig gegidst. Veel van de geadviseerde onderkomens waren inderdaad boekbaar. Met name El Rancho was een voltreffer. Ook de tips inzake leuke dingen onderweg waren waardevol.

Klaas en Trees MorsRoute 66 April/mei 2019

Lieve Edwin, wat een fantastische reis hebben we gemaakt dankzij jouw input en inspanningen.

Wat we gaan missen van hier?  De ruimte, de natuur. Het relaxte auto rijden. De fantastisch aardige mensen. De glazen water, kopjes koffie en thee die je overal gratis krijgt. Inclusief dekseltjes om je drankjes ook nog mee te nemen. Een overvloed aan parkeerplaatsen. Veel actieve ouderen. Iedereen doet hier mee, Overal schone wc’s met toiletpapier. Zelfs in nationale parken. Ik snap niet hoe ze het voor elkaar krijgen. Iedereen die vraagt. Hoe gaat t met je, wish you guys a good one, en de behulpzaamheid.

Christianne van den Broek en haar moeder Cornelia WalhoutUtah, Montana, Wyoming, zuid Dakota en Colorado, september 2018

Hoi Edwin,

We hebben echt een fantastische reis gehad. Dank voor al je inspanningen, die dit mogelijk hebben gemaakt. We hebben genoten van de overvloed aan live muziek (ik heb geen slechte muzikant gehoord) en de andere activiteiten en ervaringen. Het was een reis waar we heel veel indrukken hebben opgedaan, die deels nog moeten indalen. Verhalen die je tevoren hebt gelezen en foto’s die je hebt bekeken, zeggen ons nu zoveel meer en ik word dan nieuwsgierig naar de achtergronden.Hoe aardig en behulpzaam de Amerikanen zijn in ieder geval tegenover toeristen.

Tip voor Memphis: parkeren op het terrein van ziekenhuizen e.d. is toegestaan en kost weinig. Wat betreft Natchez: Under the Hill was inderdaad erg leuk en ’s avonds de enige bar waar livemuziek was. Het Roadbook was een goede leidraad.

Tot zover, nogmaals bedankt.

Hartelijke groet

Edwin en Ingridreis Chicago - New Orleans 2018

Ha Edwin,

We hebben een GEWELDIGE REIS gehad! De rechtstreekse vluchten met KLM was erg fijn!

Je had een mooie route voor ons uitgestippeld, 3 grote steden, 3 nationale parken, goede motels/hotels, het ontbijt was niet altijd om over naar huis te schrijven, maar geen klagen hoor, er was altijd brood, koffie en thee en that’s all we need!.

We hebben ontzettend veel gezien en gedaan.

En zeker ook gebruik gemaakt van een aantal tips zoals Mr. D’z (wat een heerlijke shakes, so delicious!), koffie bij Seligman Sundries (ontzettend leuk gesprek gehad met de eigenaren hoe ze daar zijn terecht gekomen, sowieso veel leuke mensen ontmoet, zowel Amerikanen als Nederlanders). We hebben ook overheerlijk gegeten bij Casey’s Steak & Barbecue (super aardige bediening!).

Het road book was als het ware onze “bijbel”, echt handig, met alle highlights, ook wat adressen betreft. Fijn om de algemene informatie in het kort bij elkaar te hebben en uitleg over de soorten wegen, etc. Het enige waar we een enkele keer tegen aanliepen was als we vertrokken vanuit een hotel om de juiste richting te vinden. Je moet natuurlijk heel goed alert zijn op noord, zuid, oost en west. Maar met de aangeschafte kaart (goede tip!) en navigatie is het goed gekomen. Dus dat had wat ons betreft net iets uitgebreider gekund.

Namens de hele familie: Je hebt het allemaal zeer goed geregeld, wij zijn erg tevreden, onze complimenten! We zullen je zeker aanbevelen bij anderen en bij een volgende reis naar USA weten we je zeker weer te vinden. Dank je wel Edwin!

Esther BasgietCalifornie 2018

Hoi Edwin,

Ten eerste was onze reis geweldig! En dat kwam mede doordat de auto o.a. al meteen bij aankomst gepoetst en wel klaar stond, precies degene die we wilden! Het ging allemaal heel erg snel en dat was heel fijn.
We hebben onze ogen uitgekeken in Amerika naar de prachtige natuur en cultuur. Het was de reis van ons leven en we zijn in 1 woord VERLIEFD op Amerika.
We hebben de volgende puntjes ter aanpassing/aanvulling op het roadbook:
1. Tip: op de high way 1 hebben we bij Big Sur Inn geslapen. Net een stukje voorbij Nepenthe Restaurant. Dit is dus beter om te slapen op de reis dan terug naar Monterey te rijden, omdat het anders ook veel te veel is om alles langs die weg te zien in 1 dag.
2. Santa Barbara was echt geweldig! Super mooie stad!
3. Super super aanrader is de Texas Barbecue grill in Page. De tent waar ze buiten vanaf vroeg in de ochtend de spareribs al aan het grillen zijn op grote barbecues.
4. Super super aanrader: overnachten in Bryce bij River Stone Inn (bed and breakfast). Heel aardig stel dat pas sinds kort een bed and breakfast zijn gestart. Alles is super nieuw en prachtige kamers! Ze hielpen ons ook met andere bezienswaardigheden, die we konden bekijken in de buurt van Bryce. Zo ook een prachtige waterval waar we heen zijn gehiked (3km heen en 3km terug) redelijk vlak wandelen, dus voor iedereen goed te doen. Was echt heel mooi en zeker de moeite waard! Het heet: ‘’Lower Calf Creek Falls’’.
Heel erg bedankt voor alle goede tips en het regelen van onze prachtige reis! We hopen dat je met deze tips weer wat meer aanvulling hebt voor je roadbook 🙂
Roy en Stefanie HeestermansRoad trip California, Utah, Arizona, september 2018

Edwin, bedankt voor het organiseren van deze reis, De zwembaden bij de hotels was een uitkomst. Veel gebruik van gemaakt! hele goede handleiding in je roadbook. Hebben er veel aan gehad.

Prima hotel Atlanta voor overnachting, dicht bij vliegveld, dat was prima na zo een lange reis. Volgende dag door smokey mountains naar Servielle. Mooie route !! Servielle wij kwamen aanrijden en vonden het een attractie op zich. leuk om een keer te zien. s’avonds naar show (incl. eten) geweest. leuke show met vooraf een optreden met countrymuziek.

Daarna naar Nashville. Daar moet je geweest zijn. Dit staat wel bij ons in de top 3! Hotel was echt een aanrader. Deze kan je zeker aanbevelen voor je klanten. Goede kamers; leuk zwembad; niet zo massaal; Er rijdt een shuttle busje die je downtown brengt (en weer ophaalt uiteraard). Naar grand opry geweest en optredens gezien. Helemaal top. De standaard musea bezocht en het weer was super.

Memphis, zeer mooi hotel; naar graceland geweest en naar Bealestreet. Vergeleken bij Nashville voelde ik mij niet helemaal veilig daar. Hoop politie! Naar gospeldienst geweest. All Green was er! wat een belevenis.

Greenwood. Heel verschil qua verblijf met Memphis. Lekker op veranda gegeten en relaxed. Geen eigenaar gezien en sleutel hing aan de deur. Grappig dat dit allemaal kan! Naar museum BB king geweest. Hele leuke rondleiding gehad van dame die daar werkt. zeker de moeite waard

Op weg naar Natches in Vicksburg gestopt. Daar lekker gelopen; Coca cola museum bezocht en waar je ook loopt. Iedereen wil graag weten waar je vandaan komt. Zitten altijd wel om een praatje verlegen. Hele leuke ervaring. Natchez; heel mooi hotel met uitzicht op Mississippi. New Orleans; goede locatie met hotel; hotel heeft bewaakte parkeergarage. (niet goedkoop (35,00 per nacht) maar super uitkomst. Gezellig naar Frenchstreet s’avond voor livemuziek

San Antonio; Ook een favoriet van ons; Zo leuk de riverwalk. Austin; Gezellige straat de six street. Lekker gegeten bij Moonlight (dicht bij hotel) een van de weinige hotels waar je buiten kon zitten om te eten. Dallas; Echt een stad met hoge kantoren. Monument van Kennedy blijft indrukwekkend. Nog naar Fort Wort geweest. Leuk om een keer te zien

En toen was het weer om Al met al een super vakantie gehad;

John en Mirjam MolenaarMuziekreis 2018

Hi Edwin,

We willen je in de eerste plaats enorm bedanken voor jouw bijdrage aan een onvergetelijke vakantie.
Laks Tahoe is uitstekend bevallen. We konden op deze manier toch nog even twee dagen uitrusten in de zon na alle indrukken van de weken ervoor. De locatie van het hotel was uitstekend in South Lake Tahoe, het hotel was prima. Al met al heb je ons in dit geval goed uit de brand geholpen ( bijna letterlijk) met een goed gekozen en geregeld alternatief.
Het roadbook voldeed aan al onze wensen. We hebben jouw suggesties vaak opgevolgd en ze waren de moeite meer dan waard. Vooraf hebben we zelf het roadbook nog wat aangevuld met hotel info, restaurant suggesties, activiteiten die we zelf al hadden gepland en dergelijke. Dat was makkelijk in te passen in het document zelf.
De stops waren goed gepland, de dagelijkse afstanden prima te doen. Er zat ook voldoende speelruimte in om bijvoorbeeld middags uit te rusten en de volgende ochtend een park in te gaan of anders om.
In elk geval heel erg bedankt voor al het voorbereidende werk en het feit dat we toen door de brand in Yosemite plotseling een gewijzigd moest worden, je zo snel een meer dan uitstekend alternatief hebt geregeld.
Erica en Berry EversCalifornie, augustus 2018

Beste Edwin,

Wij zijn weer terug van een fantastische reis. Veel onvergetelijke indrukken zijn natuurlijk op de gevoelige plaat vastgelegd, maar dat is slechts een deel. Je moet de grootsheid, weidsheid van het landschap toch zelf beleven.

Jouw voorstel heeft aan al onze verwachtingen voldaan.

De huurauto ( een KIA Sorento) en de keuze en ligging van de accommodaties: uitstekend!

Hoewel de waan van de dag zich al weer een beetje van ons meester maakt, genieten stilletjes door en bekijken we de ruim 800 foto’s.

Nogmaals dank!

Gerard en Clemmy BulthuisAmerika-Canada reis, juni 2018

Goedemorgen Edwin ,

We hebben zo n super vakantie gehad dat het wennen in Nederland nog steeds niet lukt. We willen liefst vandaag nog terug !

Even wat anders meer tips van onze kant wij hebben gereden bij paladuro riding stables mischien een tip voor in het roadbook was iets duurder maar zo super mooi! Was een gezin zo lief en vriendelijk echt top! Verder vonden wij het hotel bij de rivier walk erg slecht ( viel nog net niet uit elkaar ) maar nogmaals dat was voor ons geen probleem maar wilde we wel melden .

En verder gewoon TOP vakantie bedankt daarvoor

Angela van StaaijerenTexas, augustus 2018

Beste Edwin,

Om maar gelijk met het resultaat te beginnen “het was een onvergetelijke mooie reis” we hebben zoveel gezien dat het aan het einde ook niet erg was dat het voorbij was want de indrukken werden bijna te veel. Hebben een paar Amerikanen gesproken en verteld over de reis en die zeiden allemaal dat we de mooiste parken van USA in één trip hadden en de meeste hadden zoveel nog niet eens gezien.

Wat heel erg bevallen is, zijn de hotels waar we 2 nachten waren en daardoor meer de tijd hadden om iets te bezoeken/bekijken. De hotels met één nacht is soms best wel haasten. Jullie roadboek was super handig. De routes waren duidelijk en goed en we zijn nergens verkeerd gereden. Hadden een NL TomTom bij ons en gaf vaak dezelfde route aan of je kon het als alternatief ingeven.

De Hotels waren over het algemeen goed en typisch Amerikaans en veelal ingericht op toeristen die rondtrekken. Ontbijt is overval…….uhhhhh….zeg maar Amerikaans en niet echt wat wij gewend zijn. Alleen het Hotel bij Grand Canyon had een betere en grotere keus.   Het Hotel in Page was armoedig. Gelukkig maar één nacht gebleven,  maar kamer was klein het zag er allemaal een beetje louche uit (zoals in een film waar ze in een slecht motel zitten) Ook hier was  het ontbijt slecht en de ontbijt ruimte is een grote nis waar je verpakt voedsel kan nemen.

Al jullie info was prima en goed bruikbaar en ook de tips om te bezoeken etc waren goed. Zeker de route 66 met lunch room en stop bij oude pomp/auto’s onderweg. De tip voor een piepschuim koelbox te kopen en eerst ’s ochtends naar supermarkt voor inkopen van gezond eten voor de lunch was perfect en bijna elke dag gedaan.

Tip voor reis van Grand Canyon naar Page: je passeer daar een tijdzone en gaat de klok een uur vooruit.

Al met al veel regels over de trip, maar we hebben dankzij jullie kennis, tips en samenstelling van de reis een TOP vakantie gehad.

PS: Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij kennissen, vrienden en familie.

Ed, Rian en Esra Jongbloedroute Californie, Nevada, Arizona, Utah en Wyoming, mei 2018

Wij vonden de bars en restaurants rond French street in New Orleans de beste plek om te eten en  goede muziek te horen (Spotted Cat, Snug Harbour etc). Geweldig Sfeervol Hotel St Pierre  trouwens. Een dag fietsen gehuurd, echt een aanrader om de omgeving te verkennen en de wat duurdere buurten aan de Westkant te bekijken. Hele trip in de auto gebruik gemaakt van app Maps.me. Gratis te downloaden en werkt onderweg op Iphone/ipad met GPS dus WIFI  niet nodig onderweg. Aanrader.

Bijzonder leuke trip in de moerrassen met Billy Gaston. Je moest de groeten van hem hebben. Hij is je erg dankbaar voor de klandizie. Natuurlijk ook plantage bezocht. In Natchez fantastisch avond gehad in Monmouth plantation (eindelijk weer eens goed eten en mooie wijn, edoch niet goedkoop natuurlijk )  met een vader en zoon uit de muziekwereld die ons in de lobby een uur lang  trakteerden op een prive country optreden (gitaar, mandoline en zang).

BB King museum bezocht, Morgan Freemans bluesclub (hij was er helaas niet zelf). Blues museum. Tallahatchie-flats. Heel bijzonder. Lusco goed eten inderdaad (crabs). Memphis Graceland. Wat een prachtig hotel!  Elvis vergoddelijkt. Zeer amerikaans, bizar ,moet je natuurlijk geweest zijn.  Beale street: met uber taxi is de prijs 12 dollar van Hotel naar Beale street. Uber is aanrader, ook voor Nashville. Tupelo. Ach ja moet natuurlijk ook als je daar in de buurt bent.

Al met al prachtige reis die misschien wat overladen was voor de tijd die we hadden. Maar we hebben enorm genoten. Kleine 1000 foto’s en video’s gemaakt.

Ik hoop dat je er wat aan hebt en wie weet kom ik nog eens bij je terug. Contact met jou  heel goed bevallen!

Vr Gr

Foort Burgerreis New Orleans Atlanta 2018

Edwin, wij zijn weer terug van een zeer geslaagde vakantie, mede door de geweldige routes, zeer mooie natuur, restaurant-tips en de fijne hotels. Graag willen wij jou bedanken voor jou bijdrage aan deze onvergetelijke reis. Dank je!

Martin en Conny Engelen, Pieter en Marij SchobersUtah, Wyoming, zuid Dakota, Arizona en Colorado, september 2018

Hoi Edwin,

Vandaag teruggekomen van een schitterende reis, een reis die wij niet snel zullen vergeten. Je roadbook was perfect opgezet en de meeste adviezen hebben wij overgenomen. In één woord ‘geweldig’. Ook de laatste week bij de familie was gezellig met maandagavond een knaller van een afsluiting, concert van U2 in Atlanta.

Wij zouden graag een review willen schrijven over jouw adviezen, de initiatieven en de geweldige ervaring.

Job en Truus KnoesterMuziekreis 2018

Hallo Edwin,

Wij zijn nu goed 2 weken terug en kijken terug op een prachtige reis. We hebben volop genoten.

De natuur was overweldigend en de de Amerikaanse cultuur vaak vooroordeel bevestigend. Verder prachtig weer maar niet te warm. Ook het tijdstip was goed, daardoor nog niet al te druk bij de parken.
De opzet van de reis beviel ons erg goed: in de grote steden gereserveerde hotels, (op bijzonder goede locaties bij of in het centrum) en de overige motels onderweg via booking.com geregeld. We hebben ook een fijne huurauto gereden.

Jou roadbook hebben we heel goed kunnen gebruiken. De route was prachtig.

Bedankt voor je bemiddeling.

Gerda en Jelle, reis Denver – San Francisco

Gerda en Jelle Teppemareis Denver - San Francisco, mei 2018

Hoi Edwin.

Het zit erop en het was erg leuk en mooi. Vooral monument Valley en de highway 112 vonden we erg spectaculair. ( zo ook bryce canyon en las Vegas). Bedankt dat alles perfect geregeld was. Vooral de laatste hotels waren aangename verrassingen.  Tip: Wij hebben een america beautiful pass genomen voor de parken.. Dat scheelt best wat geld. Met 3 parken heb je hem er uit.

Verder hebben we een hele goede vakantie achter de rug. Als we ooit nog een keer die kant opgaan komen we zeker bij je terug.

Familie de BlockFour Corners juli 2018

Beste Edwin, we hebben de reis gemaakt van Detroit naar new Orleans. We hebben een super reis gehad, aan de hand van het road book, de garmin navigatie en onze eigen ideeën onze weg van noord naar zuid gezocht en gevonden.  Helemaal happy met de mustang cabrio. We hebben  twee weken zonder dak rond gereden. TOP. Accommodaties waren heel verschillend wat wij heel leuk hebben gevonden.

Tijco BroekhuizenDetroit - New Orleans, augustus 2018

Hallo Edwin,

Onze reis is goed gegaan, op het ongeluk van de auto na geen problemen meer gehad.
De uitleg via de road book ging prima. Ook je advies om een koeltas te kopen werkte goed wij hadden flesjes bevroren water als koelelementen. Sommige dingen hebben we onderweg nog extra gedaan zoals een rode zandvlakte bezocht en fiesten gehuurd is San Francisco en nog wat kleine bezichtigingen.
We willen je bedanken voor deze vakantie.
Familie van den HoogenLos Angeles-Grand Canyon-Las Vegas-San Francisco, juli 2018

Hoi Edwin,

Even een berichtje uit de States om te laten weten dat het echt waanzinnig mooi is. Maar dat wist je natuurlijk al.

Afgezien van een mudslide op de weg (we moesten 3 uur wachten tot ie opgeruimd was) gaat alles voorspoedig en is het allemaal perfect geregeld.

We houden je roadbook aan als leidraad en dat bevalt prima.

Noelle De BlockFour Corners reis, juli 2018

Hoi Edwin,

Ja toch wel last gehad van jetlag. Inmiddels zijn we weer aan het werk. Het was een geweldige reis mede door jouw roadbook. Heel nuttig.

Edwin, bedankt en wie weet tot ziens op onze volgende vakantie in USA.

Hans en Aja Kouwenhoven reis Detroit – New Orleans 2018

Beste Edwin,

We hebben de reis tot een goed einde gebracht en genoten van een prachtige vakantie. Canada is een indrukwekkende land. Alles was goed geregeld. De minste ervaring hadden we met Quality Inn in Seattle, voornamelijk vanwege de (erg) lawaaiige voorkant waar we sliepen. Een goede kamer met goede bedden maar buiten dat een enigszins uitgewoonde tent. Voor de rest (erg) goede locaties met name Black Rock in Ucluelet. Vancouver (prachtig!) vraagt beslist om meer dan een enkele dag ………. .

Routeplan top.

Laat weten als je meer informatie wilt hebben, bijvoorbeeld ervaringen met hotels (die overigens goed was).

We maken graag nog eens van je diensten gebruik,

Hans CusellSeattle - Canada - Seattle 2018

Beste Edwin van Delden,

Met Pinksteren zijn wij na een US reis van 3 weken terug in Nederland. Wij zijn nog vol van de Route 66 die we hebben gevolgd. Wij hebben hem gereden met een Dodge Journey. Slapen en ontbijt in de motels, verder iedere dag genieten.

5 Dagen doorgebracht in Flagstaff om van daaruit tochten te maken. Ook het huren van een Harley hoorde daarbij.

Bedankt voor je tips en enthousiasme.

Jan, Gerda en Sanne van HollandRoute 66, 2018

Beste Edwin,

We hebben een prachtige reis gehad ! Het was geweldig, veel meer natuurschoon en vooral zo afwisselend dan we verwacht hadden!. We zijn nu druk bezig met de foto’s ordenen om er een boek van te maken. Daarna zullen we je een mail sturen met onze ervaringen en wat tips en aanbevelingen.

Truus en AntonReis Utah, zuid Dakota, Wyoming en Colorado 2018

Hallo Edwin,
We hebben een fantastische reis gemaakt die in alle opzichten geslaagd is.
Wat het roadbook betreft: op wat kleine tekstuele foutjes zou ik er niet veel aan veranderen op het volgende na. Bij Antelope Canyon moet je er rekening mee houden dat de tours om 16:30 uur stoppen en dat de mooiste tijd tussen 12:00 en 12:30 is vanwege de lichtval. Verder is reserveren ( liefst meerdere dagen van te voren) noodzakelijk.

Kortom, we hebben een prima vakantie gehad, mede dankzij jullie.

Frans en Elly van RietNevada, Utah en Arizona, oktober 2017

Via de Amerika beurs in november 2016 in contact gekomen met Travel2America. Dit zijn enthousiaste mensen die een reis op maat voor je kunnen organiseren. Al onze wensen zijn uitgevoerd en met het Road Book dat door hen gemaakt wordt krijg je extra inspiratie. Ze weten waar ze over praten omdat ze zelf bekend zijn in Amerika. Wij hebben een fantastische reis gemaakt in september 2017! Van Arizona naar Colorado en eindigen in Idaho. Het was een zorgenloze vakantie en Travel2America is beslist een partij waar je met een gerust hart kunt boeken!

Jacqueline en JoostVan Arizona naar Idaho

We hebben een fantastische vakantie gehad. Binnen de tijd die we hadden was er, met hindsight, weinig voor verbetering vatbaar. We hebben veel gezien zonder als gekken rond te razen. Hoogtepunten: David Copperfield in Las Vegas, Bryce Canyon amfitheater hike, Monument Valley (tribal parc), Antilope Canyon in Page, Shoshone point in Grand Canyon bij (bijna) zonsondergang. We hadden graag een dagje langer in Zion, in Bryce en in Grand Canyon doorgebracht.
De roadbook was nuttig. De dagtrip naar Page vanuit Kayenta hadden we misschien anders niet ondernomen.

De geboekte motels en auto waren een goede keuze voor ons gezin. Het laatste hotel (Stratosphere) zouden we niet opnieuw kiezen (iets te ver van de Strip en iets mindere buurt).

Kortom: een aanrader.

Familie Lejeune

We hebben een prachtige vakantie gehad en de route was helemaal naar onze wens. De hotels waren prima. Vooral de cabins in Yellowstone en Jasper. En bijzonder vonden we het hotel Kandahar Lodge: mooi gezellig hotel met mooie kamers. Wat betreft het routeboek: de beschrijvingen zouden wat ons betreft hier en daar wat uitgebreider mogen. Soms was het wel even zoeken welke route je precies bedoelde. Maar we zijn er wel elke keer uitgekomen. Maar nu terug naar de reis: het was een prachtige reis.

Joke en Ad van Oortvier weken noordwest Amerika en Canada

Enorme jetlag maar we hebben een fantastische reis gehad, wat een belevingen, indrukken en nog zo veel meer! We hebben veel van je tips kunnen doen, leuke mensen ontmoet en meer. Sommige dingen hebben we moeten skippen vanwege tijd(gebrek) maar andere dingen kregen we er weer onverwacht bij op ons pad. Slapen hebben we bijna niet gedaan waardoor we voor 3 weken avontuur in 2 weken hebben beleefd. Als kers op de taart hebben we een helikoptervlucht boven de Grand Canyon gedaan, overweldigend! En op de laatste avond zijn Helma en ik in een vrijeval van de Stratosphere toren gesprongen, wat een kick is dat!!!

Allemaal vonden we het een geweldige reis en wat hebben we een mooie dingen gezien.

Dank voor al het regelen en het super toffe roadbook.

Astra van den BorVan San Francisco naar Las Vegas, september 2017

Hierbij willen we je bedanken voor de prachtige en zeer geslaagde reis. We vonden het zeer geslaagd, hebben veel gezien en de locaties waar wij verbleven waren perfect. Ik zal deze reis dan ook bij iedereen aanbevelen.

Louisa en John van LaarFour Corners reis

Reis en boek zijn prima bevallen. Roadbook moet hier en daar nog wat geüpdatet en bijgewerkt worden (restaurants gesloten en hier en daar wat onduidelijkheden in de beschrijvingen). Voor de rest prima gids en veel aan gehad. Heel veel tijd mee bespaard.

Cees OostromMuziekreis 2017

Alle eerst even bedanken voor de organisatie, alles super geregeld. We hebben veel mee mooie dingen mee gemaakt , je hoort nog meer van ons.

Frank ten BergeNoordelijke Rockies

We  hebben een PERFECTE vakantie gehad. Veel gereden en alles gezien/gedaan wat we van te voren gepland hadden. (2561 mijl)

In ieder geval heel erg bedankt dat je deze reis, op korte termijn, voor ons hebt kunnen regelen.

Sjaak en Bob van OOstenL.A. - Las Vegas

We zijn aan gekomen in Moab en hebben net gegeten en gedronken in de Brewery Heerlijk gegeten en gedronken! Het is de laatste dagen erg warm om te rijden 40 graden plus maar morgen gaan we richting Aspen daar is het koeler naar wat we hebben gehoord

Ik wilde alleen maar even dit je vertellen tot zover is alles goed door jullie geregeld. Onze dank hier voor, als we thuis zijn bel ik je nog wel.

Rob en LoekFour Corners reis

Zoals belooft een kort verslag van onze reis.

In 1 woord: Fantastisch !! Het was ,voor ons, een indrukwekkende en avontuurlijke reis. Super veel gezien en meegemaakt. We hebben alleen maar aardige ,vriendelijke en erg behulpzame Amerikanen ontmoet. Overal waar je komt wordt je aangesproken, willen ze je helpen en hebben ze tips.

Het roadbook hebben we grotendeels gevolgd. Alleen sommige stukken vonden we te mooi om alleen maar door heen te rijden. Bv Yellowstone park hebben we een volle dag aan besteed ( Upper& lower Fals, Mammoth Hot Springs, Old Faithful). Het rijden op de motor is goed bevallen, je beleeft de omgeving toch anders dan in een auto. Het is wel opletten met het overstekende wild, erg veel reeën/herten gezien zowel levend als doodgereden langs de weg. Gelukkig hebben we zelf niets geraakt ( zelfs geen buffels). 

We hebben al met al 1 volle dag regen gehad maar dat levert ook wel weer leuke situaties op. Als je zeiknat in een klein plaatsje (White bird) aankomt en je via via in een mooi appartement terecht komt. Hierna wordt je doorverwezen naar de plaatselijke “pizzaria” ( Best pizza in town). Er wordt geadviseerd om te wachten in de plaatselijke Bar (waar de pizza wordt gebracht) voor je het weet zit je de hele avond in de Bar bij de locals, erg leuk.

Het was een super reis die we niet makkelijk zullen vergeten.

Henk en Betsie MolendijkNoordelijke Rockies

Uiteraard ben ik ook bij de andere amerika aanbieders 
geweest. Maar Edwin sprong er dik bovenuit v.w.b. vriendelijkheid, begreep wat 
klant wilde en sprong daar enthousiast op in.

Het was een bijzondere en imponerende reis. Het onverwachte kwam je tegen. We hebben ontzettend genoten. Vooral van de Rocky Mountains, Grand Canyon, Bryce, Sequoia National Forest, en nog zoveel meer. De motels waren uitstekend. Het ontbijt in de motels was af en toe niet om over naar huis te schrijven, Maar de ontbijtjes in Oscar’s Cafe in Durango en Macey’s in Flagstaff waren uitstekend en dat voor erg
weinig. Gemiddels $ 12,00. Erg goed. Het was allemaal perfect geregeld. Ook toen we een motorpech hadden is dit vlot en zonder problemen
opgelost. Binnen no time kregen we een andere machine mee.Las Vegas, San Francisco en Los Angelos zijn geweldige grote steden met rondom ontzettend brede
autowegen waar je zonder problemen kunt rijden.

Wij willen je hartelijk danken voor je inzet, bijstand, reservering en meedenken. Nogmaals het was FANTASTISCH, OVERWELDIGEND en BIJZONDERE ERVARING. Wij gaan zeer zeker nog een keer terug (waarschijnlijk wel vaker) en we zullen dan graag
weer een beroep op je willen doen.

Gerrit VerhoefVan de Rockies naar de Pacific Ocean

Het is een onvergetelijke reis geworden. We hebben lekker kunnen toeren op een echte Amerikaanse Hardley in een uitgestrekt landschap. Iedere dag stond weer een nieuw uitzicht op het programma.

Familie VerdonschotViva Las Vegas

De reis was goed verlopen. We hebben goed weer gehad en altijd met droog weer kunnen rijden. De reis had aan onze verwachting voldaan. De motoren deden het goed. We hadden een keer een probleempje gehad, omdat de lampen van een motor de hele nacht aan heeft gestaan. Dus toen we de volgende dag extra vroeg wilden vertrekken, kwamen we van een koude kermis terecht. Maar geen probleem, een aardige Amerikaan had ons geholpen met startkabels, nadat we de zadel van de motor hadden afgehaald. Maar al met al, hebben wij met z’n drieen een geweldige vakantie gehad.

Errol LissoneFour Corners reis

Het was een machtig mooie reis. Veel indrukken opgedaan, veel gezien, ook heeeeel veeeeel gereden,nl: 4500km. Gelukkig hebben de Harley’s fantastisch grote zadelpannen en dat geeft absoluut geen zadelpijn. Het is net of je thuis in de luie stoel TV kijkt, zo makkelijk. Je ziet zoveel dat het moeilijk is om aan te geven wat nu de meeste indruk gaf. Yellowstone met zijn bizons, het bordje 99 mile slingerweg of dat typisch Amerikaanse cowboystadje ( alleen John Wayne ontbrak er nog). Ook een gravelweggetje, wat uiteindelijk een weg van 30 of 40 mijl was, zal me heugen. Het mega calorie rijke ontbijt en de vette steaks waren ook niet verkeerd. We hebben veel gezien, maar nog veel meer niet gezien. We gingen om hele dagen motor te rijden en dat is prima gelukt.

De reis zelf was prima geregeld, en dat we bij vertrek met een andere vlucht mee konden heeft ons zeer veel tijd gescheeld. Dat was super geregeld.

Gerard StamsnijderNoordelijke Rockies

Het was een fantastische vakantie! Hoe mooi kan het zijn.Het is eigenlijk teveel om op te noemen, je moet gewoon verwerken wat je allemaal hebt gezien, je vergeet soms dingen door alle indrukken. We hebben zelfs een heuse bruine babybeer gezien in Canada, een kudde wilde trekkende buffels en natuurlijk nog ander wild. Ook al gezegd dat we met de helikopter boven de rockies gevlogen hebben?? We hebben nog wat extra dingen meegepikt in de route. Al met al een geweldige vakantie!

Johan, Petra, Aron en HannekeNoordelijke Rockies

Hallo Edwin,
Wij hebben veel plezier in de USA , cowboy boots zijn in de pocket.We hebben inderdaad nog kunnen boeken in the Tallahatchie flats, huisje Ashland, geweldig , op de porch gezeten met een biertje , wel veel muggenbulten gekregen haha , de dag erna room 1 geboekt in The Mark Twain Guesthouse en nu slapen we in het Plantagebuurt Nottaway ergens tussen lafayette en New Orleans. Bedankt voor je snelle reactie !

Kees en Ingrid PenningsMuziek reis

Hierbij willen wij, Ron en ik, jullie hartelijk danken voor alle goede zorgen omtrent onze vakantie in Amerika. Mede door jullie fantastische begeleiding en het uitgebreide roadbook beleefden wij een onvergetelijke tijd in Amerika. Van jullie kant was alles tot in de puntjes geregeld. Zoals jij, Edwin al aangaf staan jullie open voor kritiek en suggesties voor toekomstige klanten.   Wij zullen zeker altijd jullie naam noemen als het gaat om een trip naar Amerika te willen organiseren.

Nogmaals heel erg bedankt voor alles.

Bij Eagle rider was ook alles ok!!

Jurgen MullerFour Corners reis

Hier even een berichtje vanuit Flagstaff Arizona, morgen gaan we door naar Las Vegas.  Tot nu toe is onze reis fantastisch , geweldige motoren, en een mooie route.  Elke dag staan we op met een stralend blauwe lucht, en tot een uur of vier mooi zomerweer.  Kortom, we genieten.  Nog een week te gaan, we hebben er zin in!!

Rene en WilmaLas Vegas reis

Helemaal top geweest. Moet even bijkomen. We mailen binnenkort enkele foto’s.

Bedankt voor je hulp, we zijn heel tevreden!

Esther en BepViva Las Vegas

Beste Edwin,

– Geweldig!

Mount Evans, 0 graden, Las Vegas 40 graden,bergen, vlaktes , haarspelden, maar ook 160 kilometer rechtuit over een lege , stille weg, 100 km. Route 66, Prairies, van alles hebben we gezien en vooral beleefd…..In totaal 4200 km. gereden.

Harry van ZijlFour Corners reis

Beste Edwin, Wat een geweldig avontuur, heel indrukwekkend al die parken, de ene na de andere canyon, ieder met zijn eigen karakter. En, gelukkig op het laatst, het toetje: de Colorado River en Aspen / Independence Pass : Fabeltastisch!!! Ik denk nog vaak terug aan die onvergetelijke FCMC. Ik heb soms nog het gevoel of ik morgen weer verder ga toeren door het onbegrensde land. Zelfs s’nachts zit ik nog regelmatig op de Harley. Het was schitterend.

Arie HubersFour Corners reis

geweldige vakantie.motoren heel gebleven.veel gezien en zandstorm was wel heftig.

Ron KnipselsFour Corners reis