Autoweek lezersreizen

Op deze pagina ziet u twee unieke autoreizen door noord Amerika, georganiseerd door AutoWeek en Travel 2 America. De reis in 2018 was een groepsreis onder begeleiding van een reisgids en ging van Detroit naar New Orleans in een Ford Mustang cabriolet. Een route veelal over de b-wegen op zoek naar de geschiedenis van de auto- en muziekindustrie. Deze reis is nu individueel te boeken.

De reis in 2019 is een individuele reis, zonder begeleiding, wederom in een mooie cabriolet. U gaat naar spectaculaire natuurparken als de Grand Canyon, Bryce Canyon en Monument Valley, rijdt een sfeervolle route over de historische Route 66 en eindigt op de beroemde Strip in Las Vegas. U rijdt de route aan de hand van ons unieke en zeer uitgebreide road book met naast de gedetailleerde route uiteraard alle informatie over de hoogtepunten en tips onderweg. We hebben de reissom uiterst scherp gemaakt om een ieder de mogelijkheid te bieden deze mooie lezersreis te kunnen maken.

Ziet u zich al rijden in een cabriolet langs de Grand Canyon met het dak open en het zonnetje in uw nek? Dan is nu uw kans!