Via de Amerika beurs in november 2016 in contact gekomen met Travel2America. Dit zijn enthousiaste mensen die een reis op maat voor je kunnen organiseren. Al onze wensen zijn uitgevoerd en met het Road Book dat door hen gemaakt wordt krijg je extra inspiratie. Ze weten waar ze over praten omdat ze zelf bekend zijn in Amerika. Wij hebben een fantastische reis gemaakt in september 2017! Van Arizona naar Colorado en eindigen in Idaho. Het was een zorgenloze vakantie en Travel2America is beslist een partij waar je met een gerust hart kunt boeken!

Jacqueline en JoostVan Arizona naar Idaho

Hallo Edwin,
We hebben een fantastische reis gemaakt die in alle opzichten geslaagd is.
Wat het roadbook betreft: op wat kleine tekstuele foutjes zou ik er niet veel aan veranderen op het volgende na. Bij Antelope Canyon moet je er rekening mee houden dat de tours om 16:30 uur stoppen en dat de mooiste tijd tussen 12:00 en 12:30 is vanwege de lichtval. Verder is reserveren ( liefst meerdere dagen van te voren) noodzakelijk.

Kortom, we hebben een prima vakantie gehad, mede dankzij jullie.

Frans en Elly van RietNevada, Utah en Arizona, oktober 2017

We hebben een fantastische vakantie gehad. Binnen de tijd die we hadden was er, met hindsight, weinig voor verbetering vatbaar. We hebben veel gezien zonder als gekken rond te razen. Hoogtepunten: David Copperfield in Las Vegas, Bryce Canyon amfitheater hike, Monument Valley (tribal parc), Antilope Canyon in Page, Shoshone point in Grand Canyon bij (bijna) zonsondergang. We hadden graag een dagje langer in Zion, in Bryce en in Grand Canyon doorgebracht.
De roadbook was nuttig. De dagtrip naar Page vanuit Kayenta hadden we misschien anders niet ondernomen.

De geboekte motels en auto waren een goede keuze voor ons gezin. Het laatste hotel (Stratosphere) zouden we niet opnieuw kiezen (iets te ver van de Strip en iets mindere buurt).

Kortom: een aanrader.

Familie Lejeune

We hebben een prachtige vakantie gehad en de route was helemaal naar onze wens. De hotels waren prima. Vooral de cabins in Yellowstone en Jasper. En bijzonder vonden we het hotel Kandahar Lodge: mooi gezellig hotel met mooie kamers. Wat betreft het routeboek: de beschrijvingen zouden wat ons betreft hier en daar wat uitgebreider mogen. Soms was het wel even zoeken welke route je precies bedoelde. Maar we zijn er wel elke keer uitgekomen. Maar nu terug naar de reis: het was een prachtige reis.

Joke en Ad van Oortvier weken noordwest Amerika en Canada

Enorme jetlag maar we hebben een fantastische reis gehad, wat een belevingen, indrukken en nog zo veel meer! We hebben veel van je tips kunnen doen, leuke mensen ontmoet en meer. Sommige dingen hebben we moeten skippen vanwege tijd(gebrek) maar andere dingen kregen we er weer onverwacht bij op ons pad. Slapen hebben we bijna niet gedaan waardoor we voor 3 weken avontuur in 2 weken hebben beleefd. Als kers op de taart hebben we een helikoptervlucht boven de Grand Canyon gedaan, overweldigend! En op de laatste avond zijn Helma en ik in een vrijeval van de Stratosphere toren gesprongen, wat een kick is dat!!!

Allemaal vonden we het een geweldige reis en wat hebben we een mooie dingen gezien.

Dank voor al het regelen en het super toffe roadbook.

Astra van den BorVan San Francisco naar Las Vegas, september 2017

Hierbij willen we je bedanken voor de prachtige en zeer geslaagde reis. We vonden het zeer geslaagd, hebben veel gezien en de locaties waar wij verbleven waren perfect. Ik zal deze reis dan ook bij iedereen aanbevelen.

Louisa en John van LaarFour Corners reis

Reis en boek zijn prima bevallen. Roadbook moet hier en daar nog wat geüpdatet en bijgewerkt worden (restaurants gesloten en hier en daar wat onduidelijkheden in de beschrijvingen). Voor de rest prima gids en veel aan gehad. Heel veel tijd mee bespaard.

Cees OostromMuziekreis 2017

Alle eerst even bedanken voor de organisatie, alles super geregeld. We hebben veel mee mooie dingen mee gemaakt , je hoort nog meer van ons.

Frank ten BergeNoordelijke Rockies

We  hebben een PERFECTE vakantie gehad. Veel gereden en alles gezien/gedaan wat we van te voren gepland hadden. (2561 mijl)

In ieder geval heel erg bedankt dat je deze reis, op korte termijn, voor ons hebt kunnen regelen.

Sjaak en Bob van OOstenL.A. - Las Vegas

We zijn aan gekomen in Moab en hebben net gegeten en gedronken in de Brewery Heerlijk gegeten en gedronken! Het is de laatste dagen erg warm om te rijden 40 graden plus maar morgen gaan we richting Aspen daar is het koeler naar wat we hebben gehoord

Ik wilde alleen maar even dit je vertellen tot zover is alles goed door jullie geregeld. Onze dank hier voor, als we thuis zijn bel ik je nog wel.

Rob en LoekFour Corners reis

Zoals belooft een kort verslag van onze reis.

In 1 woord: Fantastisch !! Het was ,voor ons, een indrukwekkende en avontuurlijke reis. Super veel gezien en meegemaakt. We hebben alleen maar aardige ,vriendelijke en erg behulpzame Amerikanen ontmoet. Misschien komt het ook wel door onze “Europese” motorkleding maar iedereen vindt het geweldig dat je op de motor hun land komt bezoeken. Overal waar je komt wordt je aangesproken, willen ze je helpen en hebben ze tips.

Het roadbook hebben we grotendeels gevolgd. Alleen sommige stukken vonden we te mooi om alleen maar door heen te rijden. Bv Yellowstone park hebben we een volle dag aan besteed ( Upper& lower Fals, Mammoth Hot Springs, Old Faithful). Het rijden op de motor is goed bevallen, je beleeft de omgeving toch anders dan in een auto. Het is wel opletten met het overstekende wild, erg veel reeën/herten gezien zowel levend als doodgereden langs de weg. Gelukkig hebben we zelf niets geraakt ( zelfs geen buffels). Wel vonden grote raven in Yellowstone het zadel van de Harley blijkbaar lekker en hadden ze een aantal gaten hierin gepikt. (Dit kwam erg vaak voor hoorden we later van Eagle rider)

We hebben al met al 1 volle dag regen gehad maar dat levert ook wel weer leuke situaties op. Als je zeiknat in een klein plaatsje (White bird) aankomt en je via via in een mooi appartement terecht komt. Hierna wordt je doorverwezen naar de plaatselijke “pizzaria” ( Best pizza in town). Er wordt geadviseerd om te wachten in de plaatselijke Bar (waar de pizza wordt gebracht) voor je het weet zit je de hele avond in de Bar bij de locals, erg leuk.

De ervaring met Eagle Rider is erg goed. Goede informatie en service. Toen de laatste dag de Harley problemen kreeg met de accu werd zonder problemen een andere gebracht, super!. Het was een super reis die we niet makkelijk zullen vergeten.

Henk en Betsie MolendijkNoordelijke Rockies

Uiteraard ben ik ook bij de andere amerika aanbieders 
geweest. Maar Edwin sprong er dik bovenuit v.w.b. vriendelijkheid, begreep wat 
klant wilde en sprong daar enthousiast op in.

Het was een bijzondere en imponerende reis. Het onverwachte kwam je tegen. We hebben ontzettend genoten. Vooral van de Rocky Mountains, Grand Canyon, Bryce, Sequoia National Forest, en nog zoveel meer. De motels waren uitstekend. Het ontbijt in de motels was af en toe niet om over naar huis te schrijven, Maar de ontbijtjes in Oscar’s Cafe in Durango en Macey’s in Flagstaff waren uitstekend en dat voor erg
weinig. Gemiddels $ 12,00. Erg goed. Het was allemaal perfect geregeld. Ook toen we een motorpech hadden is dit vlot en zonder problemen
opgelost. Binnen no time kregen we een andere machine mee.Las Vegas, San Francisco en Los Angelos zijn geweldige grote steden met rondom ontzettend brede
autowegen waar je zonder problemen kunt rijden.

Wij willen je hartelijk danken voor je inzet, bijstand, reservering en meedenken. Nogmaals het was FANTASTISCH, OVERWELDIGEND en BIJZONDERE ERVARING. Wij gaan zeer zeker nog een keer terug (waarschijnlijk wel vaker) en we zullen dan graag
weer een beroep op je willen doen.

Gerrit VerhoefVan de Rockies naar de Pacific Ocean

Het is een onvergetelijke reis geworden. We hebben lekker kunnen toeren op een echte Amerikaanse Hardley in een uitgestrekt landschap. Iedere dag stond weer een nieuw uitzicht op het programma.

Familie VerdonschotViva Las Vegas

De reis was goed verlopen. We hebben goed weer gehad en altijd met droog weer kunnen rijden. De reis had aan onze verwachting voldaan. De motoren deden het goed. We hadden een keer een probleempje gehad, omdat de lampen van een motor de hele nacht aan heeft gestaan. Dus toen we de volgende dag extra vroeg wilden vertrekken, kwamen we van een koude kermis terecht. Maar geen probleem, een aardige Amerikaan had ons geholpen met startkabels, nadat we de zadel van de motor hadden afgehaald. Maar al met al, hebben wij met z’n drieen een geweldige vakantie gehad.

Errol LissoneFour Corners reis

Het was een machtig mooie reis. Veel indrukken opgedaan, veel gezien, ook heeeeel veeeeel gereden,nl: 4500km. Gelukkig hebben de Harley’s fantastisch grote zadelpannen en dat geeft absoluut geen zadelpijn. Het is net of je thuis in de luie stoel TV kijkt, zo makkelijk. Je ziet zoveel dat het moeilijk is om aan te geven wat nu de meeste indruk gaf. Yellowstone met zijn bizons, het bordje 99 mile slingerweg of dat typisch Amerikaanse cowboystadje ( alleen John Wayne ontbrak er nog). Ook een gravelweggetje, wat uiteindelijk een weg van 30 of 40 mijl was, zal me heugen. Het mega calorie rijke ontbijt en de vette steaks waren ook niet verkeerd. We hebben veel gezien, maar nog veel meer niet gezien. We gingen om hele dagen motor te rijden en dat is prima gelukt.

De reis zelf was prima geregeld, en dat we bij vertrek met een andere vlucht mee konden heeft ons zeer veel tijd gescheeld. Dat was super geregeld.

Gerard StamsnijderNoordelijke Rockies

Het was een fantastische vakantie! Hoe mooi kan het zijn.Het is eigenlijk teveel om op te noemen, je moet gewoon verwerken wat je allemaal hebt gezien, je vergeet soms dingen door alle indrukken. We hebben zelfs een heuse bruine babybeer gezien in Canada, een kudde wilde trekkende buffels en natuurlijk nog ander wild. Ook al gezegd dat we met de helikopter boven de rockies gevlogen hebben?? We hebben nog wat extra dingen meegepikt in de route. Al met al een geweldige vakantie!

Johan, Petra, Aron en HannekeNoordelijke Rockies

Hallo Edwin,
Wij hebben veel plezier in de USA , cowboy boots zijn in de pocket.We hebben inderdaad nog kunnen boeken in the Tallahatchie flats, huisje Ashland, geweldig , op de porch gezeten met een biertje , wel veel muggenbulten gekregen haha , de dag erna room 1 geboekt in The Mark Twain Guesthouse en nu slapen we in het Plantagebuurt Nottaway ergens tussen lafayette en New Orleans. Bedankt voor je snelle reactie !

Kees en Ingrid PenningsMuziek reis

Hierbij willen wij, Ron en ik, jullie hartelijk danken voor alle goede zorgen omtrent onze vakantie in Amerika. Mede door jullie fantastische begeleiding en het uitgebreide roadbook beleefden wij een onvergetelijke tijd in Amerika. Van jullie kant was alles tot in de puntjes geregeld. Zoals jij, Edwin al aangaf staan jullie open voor kritiek en suggesties voor toekomstige klanten.   Wij zullen zeker altijd jullie naam noemen als het gaat om een trip naar Amerika te willen organiseren.

Nogmaals heel erg bedankt voor alles.

Bij Eagle rider was ook alles ok!!

Jurgen MullerFour Corners reis

Hier even een berichtje vanuit Flagstaff Arizona, morgen gaan we door naar Las Vegas.  Tot nu toe is onze reis fantastisch , geweldige motoren, en een mooie route.  Elke dag staan we op met een stralend blauwe lucht, en tot een uur of vier mooi zomerweer.  Kortom, we genieten.  Nog een week te gaan, we hebben er zin in!!

Rene en WilmaLas Vegas reis

Helemaal top geweest. Moet even bijkomen. We mailen binnenkort enkele foto’s.

Bedankt voor je hulp, we zijn heel tevreden!

Esther en BepViva Las Vegas

Beste Edwin,

– Geweldig!

Mount Evans, 0 graden, Las Vegas 40 graden,bergen, vlaktes , haarspelden, maar ook 160 kilometer rechtuit over een lege , stille weg, 100 km. Route 66, Prairies, van alles hebben we gezien en vooral beleefd…..In totaal 4200 km. gereden.

Harry van ZijlFour Corners reis

Beste Edwin, Wat een geweldig avontuur, heel indrukwekkend al die parken, de ene na de andere canyon, ieder met zijn eigen karakter. En, gelukkig op het laatst, het toetje: de Colorado River en Aspen / Independence Pass : Fabeltastisch!!! Ik denk nog vaak terug aan die onvergetelijke FCMC. Ik heb soms nog het gevoel of ik morgen weer verder ga toeren door het onbegrensde land. Zelfs s’nachts zit ik nog regelmatig op de Harley. Het was schitterend.

Arie HubersFour Corners reis

geweldige vakantie.motoren heel gebleven.veel gezien en zandstorm was wel heftig.

Ron KnipselsFour Corners reis